preloader

Tavino

Food brings people together

Wat is Tavino?

Tavino is een mobiele wijn- en tapasbar in het gedaante van de retro caravan ‘Lander Graziella 401’. Naast kwaliteitswijn en lekkere tapas, bieden we ook tal van andere dranken aan. Denk maar aan een lekker biertje, Cocktails, non alcoholische dranken,…  Dit alles zonder ons centrale thema ‘wijn’ te verloochenen.

Ons doel?

Het is onze bedoeling om wijn toegankelijk te maken voor iedereen. Dit door originaliteit en kwaliteit te bieden voor een aanvaardbare prijs in een losse, gezellige en aangename sfeer.

Ons aanbod?

Trouwfeesten, verjaardagsfeesten, recepties, opendeurdagen … voor iedere gelegenheid, groot en klein, kan Tavino ingehuurd worden.

Er kan gebruik gemaakt worden van een aantal vaste formules, maar in principe is alles mogelijk en bespreekbaar. We trachten volledig op maat van de klant te werken en aan ieder budget tegemoet te komen. Uw wensen staan voorop!

Heeft u interesse? Wil u een offerte of heeft u gewoon vragen? Neem gerust contact op met ons via het nummer 0494 58 04 77 of op het emailadres info@tavino.be. Wij helpen u graag verder.

Tom Appels & Allégra De Francesco

Meer info: www.tavino.be